Oktay Usta'nın sütlaç tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Sütlaç, özellikle ramazan aylarında vazgeçilmez bir tatlı. Pirinçlerin iyi yıkanması gerektiği kısmı dikkatimi çekti, bu adımı atlamak istemem. Sütü kaynatırken şekerin erimesi için ne kadar zaman geçmesi gerektiğini merak ediyorum, acaba süreyi nasıl ayarlamak lazım? Ayrıca, nişasta eklerken kıvamı ayarlamak zor mu? Tarçınla süslemek de harika bir fikir, denemek için sabırsızlanıyorum!
Oktay Usta'nın sütlaç tarifini denemek için sabırsızlanıyorum! Sütlaç, özellikle ramazan aylarında vazgeçilmez bir tatlı. Pirinçlerin iyi yıkanması gerektiği kısmı dikkatimi çekti, bu adımı atlamak istemem. Sütü kaynatırken şekerin erimesi için ne kadar zaman geçmesi gerektiğini merak ediyorum, acaba süreyi nasıl ayarlamak lazım? Ayrıca, nişasta eklerken kıvamı ayarlamak zor mu? Tarçınla süslemek de harika bir fikir, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz