1 kilo sütten kaç dilim sütlaç çıkacağı hakkında merak ettiklerimi paylaşmak istiyorum. Sütlaç yaparken tarifin ve dilimlerin büyüklüğünün oldukça etkili olduğunu belirtiyorsunuz. Peki, daha büyük dilimler yapıldığında kaç dilim çıkabileceğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, kullanılan malzemelerin kalitesi gerçekten tatlıyı etkiliyor mu? Özellikle taze süt ve kaliteli pirinç kullanmanın farkını tatlıda hissedebiliyor muyuz? Bir de, tarçın ve fındık gibi ek malzemelerle yapılan sütlaçların lezzetini deneyimleme şansınız oldu mu? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
1 kilo sütten kaç dilim sütlaç çıkacağı hakkında merak ettiklerimi paylaşmak istiyorum. Sütlaç yaparken tarifin ve dilimlerin büyüklüğünün oldukça etkili olduğunu belirtiyorsunuz. Peki, daha büyük dilimler yapıldığında kaç dilim çıkabileceğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, kullanılan malzemelerin kalitesi gerçekten tatlıyı etkiliyor mu? Özellikle taze süt ve kaliteli pirinç kullanmanın farkını tatlıda hissedebiliyor muyuz? Bir de, tarçın ve fındık gibi ek malzemelerle yapılan sütlaçların lezzetini deneyimleme şansınız oldu mu? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum.
Cevap yaz