Sütlaç yaparken 2 litre süt kullanmanın ne kadar yeterli olacağını merak ettim. Acaba bu miktar, kalabalık bir misafir grubuna yetebilir mi? Ayrıca, sütlaçın kıvamını nasıl ayarlayacağım konusunda herhangi bir ipucu var mı? Kıvamı tam tutturamazsam tatlıyı fazla sıvı ya da fazla katı yapmam mı mümkün? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Sütlaç yaparken 2 litre süt kullanmanın ne kadar yeterli olacağını merak ettim. Acaba bu miktar, kalabalık bir misafir grubuna yetebilir mi? Ayrıca, sütlaçın kıvamını nasıl ayarlayacağım konusunda herhangi bir ipucu var mı? Kıvamı tam tutturamazsam tatlıyı fazla sıvı ya da fazla katı yapmam mı mümkün? Bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz