Fırın sütlaçın sulu olmasının farklı nedenleri olduğunu öğrenmek gerçekten ilginç. Yetersiz pirinç pişirme veya süt oranının fazla olması gibi sebepler, beklenmedik bir sonuçla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu durumu düzeltmek için ekstra pirinç eklemek ya da fırında biraz daha uzun süre pişirmek gibi pratik öneriler var. Peki, daha önce sulu fırın sütlaç yapma deneyiminiz oldu mu? Ya da bu önerilerden hangisini denemeyi düşünürsünüz?
Fırın sütlaçın sulu olmasının farklı nedenleri olduğunu öğrenmek gerçekten ilginç. Yetersiz pirinç pişirme veya süt oranının fazla olması gibi sebepler, beklenmedik bir sonuçla karşılaşmanıza neden olabilir. Bu durumu düzeltmek için ekstra pirinç eklemek ya da fırında biraz daha uzun süre pişirmek gibi pratik öneriler var. Peki, daha önce sulu fırın sütlaç yapma deneyiminiz oldu mu? Ya da bu önerilerden hangisini denemeyi düşünürsünüz?
Cevap yaz