Fırında sütlaç tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle kremalı ve hafif yapısıyla herkesin beğeneceği bir tatlı olması beni cezbetti. Pirinçlerin yıkanması ve pişirilmesi aşaması hoşuma gitti, çünkü bu adımın tatlıya kısmen bir kıvam kazandıracağını düşünüyorum. Yumurta sarısını eklerken dikkat etmek gerektiği de önemli bir nokta. Son olarak, tarçınla süslemek harika bir fikir! Acaba tarçını ne kadar kullanmak gerekir? Deneyimleyen biri olarak, bu tatlının en iyi yanlarının neler olduğunu paylaşır mısınız?
Fırında sütlaç tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle kremalı ve hafif yapısıyla herkesin beğeneceği bir tatlı olması beni cezbetti. Pirinçlerin yıkanması ve pişirilmesi aşaması hoşuma gitti, çünkü bu adımın tatlıya kısmen bir kıvam kazandıracağını düşünüyorum. Yumurta sarısını eklerken dikkat etmek gerektiği de önemli bir nokta. Son olarak, tarçınla süslemek harika bir fikir! Acaba tarçını ne kadar kullanmak gerekir? Deneyimleyen biri olarak, bu tatlının en iyi yanlarının neler olduğunu paylaşır mısınız?
Cevap yaz