Sütlaç tarifi gerçekten çok pratik görünüyor. Pirinçleri yıkamak için birkaç kez su değiştirmek gerektiğini öğrenmek ilginçti. Süt eklenirken sürekli karıştırmak gerektiği detayı da çok önemli bir nokta, aksi takdirde dibinin tutması sorununu yaşamamak için. Sütlaç piştikten sonra tarçın veya dövülmüş fındık ile süslenebilir demişsiniz, bu da lezzet katmak için harika bir fikir gibi. Bu tarifin özellikle doğal malzemelerle yapılmasının sağlıklı bir alternatif sunduğunu belirtmişsiniz, bu da oldukça cazip. Ramazan ayında ya da özel günlerde yapılabilecek en güzel tatlılardan biri olduğuna katılıyorum. Sizce, bu tarife farklı malzemeler eklemek, örneğin kakao veya meyve püresi, nasıl bir sonuç verir?
Sütlaç tarifi gerçekten çok pratik görünüyor. Pirinçleri yıkamak için birkaç kez su değiştirmek gerektiğini öğrenmek ilginçti. Süt eklenirken sürekli karıştırmak gerektiği detayı da çok önemli bir nokta, aksi takdirde dibinin tutması sorununu yaşamamak için. Sütlaç piştikten sonra tarçın veya dövülmüş fındık ile süslenebilir demişsiniz, bu da lezzet katmak için harika bir fikir gibi. Bu tarifin özellikle doğal malzemelerle yapılmasının sağlıklı bir alternatif sunduğunu belirtmişsiniz, bu da oldukça cazip. Ramazan ayında ya da özel günlerde yapılabilecek en güzel tatlılardan biri olduğuna katılıyorum. Sizce, bu tarife farklı malzemeler eklemek, örneğin kakao veya meyve püresi, nasıl bir sonuç verir?
Cevap yaz