1 litre süt ile fırında ne kadar sütlaç yapabileceğimi merak ediyorum. Tarifin içinde belirtilen malzeme miktarlarına göre, sütlaç için gereken pirinç ve şeker miktarları nasıl ayarlanmalı? Ayrıca, fırında pişirme süresi ve sıcaklığı tam olarak nasıl olmalı ki güzel bir sonuç elde edebileyim? 4-6 porsiyon çıkacağı söyleniyor, bu miktar yeterli mi? Misafirlerime sunarken nasıl bir sunum yapmalıyım?
1 litre süt ile fırında ne kadar sütlaç yapabileceğimi merak ediyorum. Tarifin içinde belirtilen malzeme miktarlarına göre, sütlaç için gereken pirinç ve şeker miktarları nasıl ayarlanmalı? Ayrıca, fırında pişirme süresi ve sıcaklığı tam olarak nasıl olmalı ki güzel bir sonuç elde edebileyim? 4-6 porsiyon çıkacağı söyleniyor, bu miktar yeterli mi? Misafirlerime sunarken nasıl bir sunum yapmalıyım?
Cevap yaz