Sütlaç yapımında nişasta kullanmadan, sadece pirinç ile hazırlamak gerçekten ilginç bir yaklaşım. Pirinçlerin yumuşaması için kaynatılması aşaması, tatlının kıvamını nasıl etkiliyor merak ettim. Fırında pişirme süresi ve sıcaklığı ile ilgili verdiğiniz bilgiler, sütlaçın üstünün güzelce kızarması için yeterli mi? Ayrıca, tarçın ekleme fikri de oldukça hoş, sizce başka hangi malzemelerle farklı tatlar elde edilebilir? Bu tarifin pratikliği ve lezzeti gerçekten dikkat çekici, denemek için sabırsızlanıyorum!
Sütlaç yapımında nişasta kullanmadan, sadece pirinç ile hazırlamak gerçekten ilginç bir yaklaşım. Pirinçlerin yumuşaması için kaynatılması aşaması, tatlının kıvamını nasıl etkiliyor merak ettim. Fırında pişirme süresi ve sıcaklığı ile ilgili verdiğiniz bilgiler, sütlaçın üstünün güzelce kızarması için yeterli mi? Ayrıca, tarçın ekleme fikri de oldukça hoş, sizce başka hangi malzemelerle farklı tatlar elde edilebilir? Bu tarifin pratikliği ve lezzeti gerçekten dikkat çekici, denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz