Kiremitte sütlaç tarifini okuduktan sonra, gerçekten de çok lezzetli bir tatlı yapabileceğimi düşünüyorum. Özellikle kiremitte pişirmenin tatlıya farklı bir lezzet katacağı fikri beni heyecanlandırdı. Pirinçlerin iyi bir şekilde hazırlanması gerektiğini belirtmeniz de önemli bir detay. Özellikle nişasta ile kıvam ayarlama kısmı, tatlının yoğunluğunu tam istediğim gibi yapmamı sağlayacak. Sizce üzerine tarçın serpmek ve ceviz ya da fındık ile süslemek, tatlıya daha fazla lezzet katar mı? Ayrıca, tatlıyı sıcak mı yoksa soğuk mu servis etmenin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
Kiremitte sütlaç tarifini okuduktan sonra, gerçekten de çok lezzetli bir tatlı yapabileceğimi düşünüyorum. Özellikle kiremitte pişirmenin tatlıya farklı bir lezzet katacağı fikri beni heyecanlandırdı. Pirinçlerin iyi bir şekilde hazırlanması gerektiğini belirtmeniz de önemli bir detay. Özellikle nişasta ile kıvam ayarlama kısmı, tatlının yoğunluğunu tam istediğim gibi yapmamı sağlayacak. Sizce üzerine tarçın serpmek ve ceviz ya da fındık ile süslemek, tatlıya daha fazla lezzet katar mı? Ayrıca, tatlıyı sıcak mı yoksa soğuk mu servis etmenin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap yaz