Kırık pirinçle yapılan sütlaç, gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri. Bu tarifteki adımları izleyerek, evde kolayca bu lezzeti hazırlamak mümkün. Kırık pirinç kullanmanın, sütlaçın kıvamına ve lezzetine nasıl katkı sağladığını merak ediyorum. Sizce, bu tatlının en belirgin özelliği nedir? Ayrıca, tarçın ile süslemek dışında başka hangi malzemelerle sunum yapmayı önerirsiniz?
Kırık pirinçle yapılan sütlaç, gerçekten de Türk mutfağının vazgeçilmez tatlılarından biri. Bu tarifteki adımları izleyerek, evde kolayca bu lezzeti hazırlamak mümkün. Kırık pirinç kullanmanın, sütlaçın kıvamına ve lezzetine nasıl katkı sağladığını merak ediyorum. Sizce, bu tatlının en belirgin özelliği nedir? Ayrıca, tarçın ile süslemek dışında başka hangi malzemelerle sunum yapmayı önerirsiniz?
Cevap yaz