Sütlaç yapmayı düşündüğümde, hangi pirinç türünü kullanmalıyım? Baldo pirinci mi yoksa jasmine pirinci mi daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, sütlaçın kıvamını ayarlamak için nişasta eklemek zorunda mıyım? İsterseniz tarçın da eklemeyi düşünüyorum, bu tatlıya nasıl bir lezzet katıyor? Gözlemlerimden yola çıkarak, sütlaç soğuduktan sonra buzdolabında bekletmek lezzetini artırıyor mu?
Sütlaç yapmayı düşündüğümde, hangi pirinç türünü kullanmalıyım? Baldo pirinci mi yoksa jasmine pirinci mi daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, sütlaçın kıvamını ayarlamak için nişasta eklemek zorunda mıyım? İsterseniz tarçın da eklemeyi düşünüyorum, bu tatlıya nasıl bir lezzet katıyor? Gözlemlerimden yola çıkarak, sütlaç soğuduktan sonra buzdolabında bekletmek lezzetini artırıyor mu?
Cevap yaz