Sütlaç yaparken süt miktarını belirlerken dikkat ettiğiniz noktalar nelerdi? Özellikle sütün kalitesi ve türü ile ilgili tercihlerinizi nasıl etkiliyor? 1 litre sütün, 4-6 kişilik bir sütlaç için yeterli olduğunu belirtiyorsunuz, peki daha fazla porsiyon yapmak istediğinizde ne kadar süt eklemeyi düşünüyorsunuz? Sütün kıvamı ve lezzeti üzerindeki etkisini göz önünde bulundurarak, tam yağlı veya yarım yağlı süt kullanmayı tercih eder misiniz? Ayrıca, tarifteki diğer malzemelerin de sütün miktarı kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz?
Sütlaç yaparken süt miktarını belirlerken dikkat ettiğiniz noktalar nelerdi? Özellikle sütün kalitesi ve türü ile ilgili tercihlerinizi nasıl etkiliyor? 1 litre sütün, 4-6 kişilik bir sütlaç için yeterli olduğunu belirtiyorsunuz, peki daha fazla porsiyon yapmak istediğinizde ne kadar süt eklemeyi düşünüyorsunuz? Sütün kıvamı ve lezzeti üzerindeki etkisini göz önünde bulundurarak, tam yağlı veya yarım yağlı süt kullanmayı tercih eder misiniz? Ayrıca, tarifteki diğer malzemelerin de sütün miktarı kadar önemli olduğunu düşünüyor musunuz?
Cevap yaz