Sütlaç yaparken pirinçleri haşlamanın önemi gerçekten çok dikkat çekici. Pirinçlerin nişastasını azaltmak için yıkamak, sütlaçın hafif olmasına katkıda bulunuyor. Ayrıca, hazır süt kullanmak pratik bir çözüm sağlıyor ama taze süt kullanmanın lezzeti artırdığına dair söyledikleriniz de kesinlikle doğru. Peki, farklı aromalar ekleyerek sütlaçın tadını zenginleştirmek için başka neler denediniz?
Sütlaç yaparken pirinçleri haşlamanın önemi gerçekten çok dikkat çekici. Pirinçlerin nişastasını azaltmak için yıkamak, sütlaçın hafif olmasına katkıda bulunuyor. Ayrıca, hazır süt kullanmak pratik bir çözüm sağlıyor ama taze süt kullanmanın lezzeti artırdığına dair söyledikleriniz de kesinlikle doğru. Peki, farklı aromalar ekleyerek sütlaçın tadını zenginleştirmek için başka neler denediniz?
Cevap yaz