Sütlaç tarifini okuduktan sonra evde denemek istiyorum. Özellikle pirinçlerin yıkanması ve haşlanması aşamaları dikkatimi çekti. Bu adımların tatlıyı daha hafif hale getirdiğini belirtmişsiniz. Vanilin ve nişasta eklemesi de ilginç, acaba bunları eklemezsem tatlıda büyük bir fark olur mu? Ayrıca fırında pişirme yöntemini denemek istiyorum, bu noktada ekleyeceğiniz başka bir ipucu var mı? Tarçın ile süslemeyi de çok seviyorum, bu konuda önerilerinizi merak ediyorum.
Sütlaç tarifini okuduktan sonra evde denemek istiyorum. Özellikle pirinçlerin yıkanması ve haşlanması aşamaları dikkatimi çekti. Bu adımların tatlıyı daha hafif hale getirdiğini belirtmişsiniz. Vanilin ve nişasta eklemesi de ilginç, acaba bunları eklemezsem tatlıda büyük bir fark olur mu? Ayrıca fırında pişirme yöntemini denemek istiyorum, bu noktada ekleyeceğiniz başka bir ipucu var mı? Tarçın ile süslemeyi de çok seviyorum, bu konuda önerilerinizi merak ediyorum.
Cevap yaz