Sütlaç tarifini okuduktan sonra, gerçekten de yapımının ne kadar kolay olduğunu düşünüyorum. Özellikle pirinçlerin nişastasını akıtarak yıkamanın önemli olduğunu belirtmeniz çok faydalı. Peki, sütlaç pişirirken hangi yöntemlerle daha kremamsı bir kıvam elde edilebilir? Ayrıca, gül suyu eklemek tatlıya hoş bir aroma katıyor gibi görünüyor, bunun dışında farklı aroma veya tatlar eklemek isteyenler için önerileriniz var mı?
Sütlaç tarifini okuduktan sonra, gerçekten de yapımının ne kadar kolay olduğunu düşünüyorum. Özellikle pirinçlerin nişastasını akıtarak yıkamanın önemli olduğunu belirtmeniz çok faydalı. Peki, sütlaç pişirirken hangi yöntemlerle daha kremamsı bir kıvam elde edilebilir? Ayrıca, gül suyu eklemek tatlıya hoş bir aroma katıyor gibi görünüyor, bunun dışında farklı aroma veya tatlar eklemek isteyenler için önerileriniz var mı?
Cevap yaz