Sütlaç saklamanın bu kadar hassas detaylarla ele alınması gerçekten önemli. Ben de genelde sütlaç yapıp hemen buzdolabına koymazdım, ama şimdi bu konuda daha dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum. Özellikle alüminyum folyo ile kaplamanın kabuk oluşumunu önlediğini duymak oldukça faydalı. Peki, alüminyum folyo kullanarak sakladığım sütlaç, buzdolabında 5 günden fazla kaldığında ne gibi değişiklikler yaşayabilir? Bu konuda deneyimi olan var mı?
Sütlaç saklamanın bu kadar hassas detaylarla ele alınması gerçekten önemli. Ben de genelde sütlaç yapıp hemen buzdolabına koymazdım, ama şimdi bu konuda daha dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum. Özellikle alüminyum folyo ile kaplamanın kabuk oluşumunu önlediğini duymak oldukça faydalı. Peki, alüminyum folyo kullanarak sakladığım sütlaç, buzdolabında 5 günden fazla kaldığında ne gibi değişiklikler yaşayabilir? Bu konuda deneyimi olan var mı?
Cevap yaz