Fırında yumurtasız sütlaç tarifini okurken aklıma geldi, bu tarifi denemek harika bir fikir gibi görünüyor! Pirinci yıkamak ve sütün içine eklemek için adımları çok iyi açıklamışsınız. Özellikle nişasta eklemenin yoğunluk sağlaması bilgisi gerçekten faydalı. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, 30-35 dakika içinde bu lezzeti elde etmek müthiş. Tarçınla servis etmenin harika bir dokunuş olduğunu düşünüyorum. Acaba üzerine başka ne tür aromalar ekleyebilirim? Portakal kabuğu rendesi denemek ilginç olabilir. Bu tarifin sonuçlarını merakla bekliyorum!
Fırında yumurtasız sütlaç tarifini okurken aklıma geldi, bu tarifi denemek harika bir fikir gibi görünüyor! Pirinci yıkamak ve sütün içine eklemek için adımları çok iyi açıklamışsınız. Özellikle nişasta eklemenin yoğunluk sağlaması bilgisi gerçekten faydalı. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, 30-35 dakika içinde bu lezzeti elde etmek müthiş. Tarçınla servis etmenin harika bir dokunuş olduğunu düşünüyorum. Acaba üzerine başka ne tür aromalar ekleyebilirim? Portakal kabuğu rendesi denemek ilginç olabilir. Bu tarifin sonuçlarını merakla bekliyorum!
Cevap yaz