Nişasta ile puding yapmak gerçekten de mümkün mü? Eğer bu tatlıyı evde denemek istiyorsanız, nişastanın pudingin kıvamını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Özellikle nişastanın jelleşme özelliği sayesinde pudingin istediğiniz yoğunluğa ulaşmasını sağlamak ne kadar kolay? Ayrıca, malzeme oranlarının pudingin kıvamına ne kadar etki ettiğini düşünüyorsunuz? Yani, doğru oranlar kullanıldığında lezzetli bir sonuç elde etmek gerçekten mümkün mü?
Nişasta ile puding yapmak gerçekten de mümkün mü? Eğer bu tatlıyı evde denemek istiyorsanız, nişastanın pudingin kıvamını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Özellikle nişastanın jelleşme özelliği sayesinde pudingin istediğiniz yoğunluğa ulaşmasını sağlamak ne kadar kolay? Ayrıca, malzeme oranlarının pudingin kıvamına ne kadar etki ettiğini düşünüyorsunuz? Yani, doğru oranlar kullanıldığında lezzetli bir sonuç elde etmek gerçekten mümkün mü?
Cevap yaz