Sütlaçım fazla sulu oldu ve bu durum beni oldukça üzüyor. Pirinç unu ekleyip kaynatmayı denedim ama yine de istediğim gibi olmadı. Sizce un kullanmak da etkili bir çözüm mü? Yoksa pişirme süresini uzatmak daha mı mantıklı? Yumurta eklemek konusunda da tereddütlerim var; sıcak sütlaçta yumurta pişer mi, yoksa kütle kütle olur mu? Ne yapmalıyım, bu sorunu nasıl aşabilirim?
Sütlaçım fazla sulu oldu ve bu durum beni oldukça üzüyor. Pirinç unu ekleyip kaynatmayı denedim ama yine de istediğim gibi olmadı. Sizce un kullanmak da etkili bir çözüm mü? Yoksa pişirme süresini uzatmak daha mı mantıklı? Yumurta eklemek konusunda da tereddütlerim var; sıcak sütlaçta yumurta pişer mi, yoksa kütle kütle olur mu? Ne yapmalıyım, bu sorunu nasıl aşabilirim?
Cevap yaz