Sütlaç yaparken 5 kilo süt ile ne kadar pirinç eklenmesi gerektiğini merak ediyorum. Makalede belirtilen oranları dikkate alırsak, bu miktarda süt için 500 gram pirinç kullanmak yeterli olacak mı? Ayrıca, pirinç türü seçiminde kısataneli pirinçlerin daha iyi sonuç verdiği söyleniyor. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle sütlaçın kıvamı ve lezzeti için bu seçim ne kadar önem taşıyor?
Sütlaç yaparken 5 kilo süt ile ne kadar pirinç eklenmesi gerektiğini merak ediyorum. Makalede belirtilen oranları dikkate alırsak, bu miktarda süt için 500 gram pirinç kullanmak yeterli olacak mı? Ayrıca, pirinç türü seçiminde kısataneli pirinçlerin daha iyi sonuç verdiği söyleniyor. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle sütlaçın kıvamı ve lezzeti için bu seçim ne kadar önem taşıyor?
Cevap yaz