Sütlaç yapmak için hangi malzemeleri kullanmak gerektiği konusunda bilginiz var mı? Tam yağlı süt mü, yarım yağlı süt mü tercih ediyorsunuz? Kısa taneli pirinç kullanmanın sütlaçın kıvamını nasıl etkilediğini hiç düşündünüz mü? Şeker tercihiniz beyaz mı yoksa esmer mi? Vanilya eklemek tatlıya nasıl bir aroma katıyor sizce? Tuzun tat dengeleme üzerindeki etkisini fark ettiniz mi? Niştasta ile sütlaçın pürüzsüzlüğü arasında bir bağlantı olduğunu biliyor muydunuz? Tarçın ve badem ekleyerek tatlıyı nasıl zenginleştirebileceğinizi düşündünüz mü? Sütlaçın farklı malzemelerle çeşitlenebileceğini biliyor muydunuz?
Sütlaç yapmak için hangi malzemeleri kullanmak gerektiği konusunda bilginiz var mı? Tam yağlı süt mü, yarım yağlı süt mü tercih ediyorsunuz? Kısa taneli pirinç kullanmanın sütlaçın kıvamını nasıl etkilediğini hiç düşündünüz mü? Şeker tercihiniz beyaz mı yoksa esmer mi? Vanilya eklemek tatlıya nasıl bir aroma katıyor sizce? Tuzun tat dengeleme üzerindeki etkisini fark ettiniz mi? Niştasta ile sütlaçın pürüzsüzlüğü arasında bir bağlantı olduğunu biliyor muydunuz? Tarçın ve badem ekleyerek tatlıyı nasıl zenginleştirebileceğinizi düşündünüz mü? Sütlaçın farklı malzemelerle çeşitlenebileceğini biliyor muydunuz?
Cevap yaz