Sütlaç yapmayı çok seviyorum ama pirinç kullanmadan da bir alternatif arayışındayım. Yulaf kullanarak sütlaç yapmayı düşündüm, acaba yulafın kıvamı nasıl olur? Yulaf ezmesini suda haşlayıp süte eklemek yeterli mi? Ayrıca nohut ya da kinoa kullanmak nasıl bir tat verir, daha önce deneyen var mı? Bu alternatiflerle klasik sütlaçın lezzetinden çok farklılaşır mı? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Sütlaç yapmayı çok seviyorum ama pirinç kullanmadan da bir alternatif arayışındayım. Yulaf kullanarak sütlaç yapmayı düşündüm, acaba yulafın kıvamı nasıl olur? Yulaf ezmesini suda haşlayıp süte eklemek yeterli mi? Ayrıca nohut ya da kinoa kullanmak nasıl bir tat verir, daha önce deneyen var mı? Bu alternatiflerle klasik sütlaçın lezzetinden çok farklılaşır mı? Denemek için sabırsızlanıyorum!
Cevap yaz