Sütlaç yaparken malzeme kalitesinin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Yüksek yağ oranına sahip süt kullanmak, sütlaçın dokusunu gerçekten etkileyip daha kremsi bir tat elde etmenizi sağlıyor. Peki, derin dondurucunun sıcaklığı da donma süresini etkiliyor mu? Dondurucunun sıcaklığı ne kadar düşük olursa, sütlaçın donma süresi de o kadar kısalıyor, bu bilgi oldukça faydalı değil mi? Ayrıca, sıcak sütlaçın dondurucuya konulması da durumu etkiliyor, bu konuda deneyimleriniz var mı?
Sütlaç yaparken malzeme kalitesinin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Yüksek yağ oranına sahip süt kullanmak, sütlaçın dokusunu gerçekten etkileyip daha kremsi bir tat elde etmenizi sağlıyor. Peki, derin dondurucunun sıcaklığı da donma süresini etkiliyor mu? Dondurucunun sıcaklığı ne kadar düşük olursa, sütlaçın donma süresi de o kadar kısalıyor, bu bilgi oldukça faydalı değil mi? Ayrıca, sıcak sütlaçın dondurucuya konulması da durumu etkiliyor, bu konuda deneyimleriniz var mı?
Cevap yaz