Sütlaç yaparken en dikkat edilmesi gereken şey pirinçlerin iyi bir şekilde yıkanması mı? Yoksa süt kullanırken taze olmasına mı dikkat etmeliyiz? Kaynatma süresiyle ilgili olarak kıvamı artırmak için ne kadar süre uzatmalıyız, sürekli karıştırmak şart mı? Servis öncesinde üzerine tarçın serpmek gerçekten tatlıyı daha mı güzel hale getirir? Yani, bu püf noktalarını göz önünde bulundurarak, en lezzetli sütlaçı nasıl yapabilirim?
Sütlaç yaparken en dikkat edilmesi gereken şey pirinçlerin iyi bir şekilde yıkanması mı? Yoksa süt kullanırken taze olmasına mı dikkat etmeliyiz? Kaynatma süresiyle ilgili olarak kıvamı artırmak için ne kadar süre uzatmalıyız, sürekli karıştırmak şart mı? Servis öncesinde üzerine tarçın serpmek gerçekten tatlıyı daha mı güzel hale getirir? Yani, bu püf noktalarını göz önünde bulundurarak, en lezzetli sütlaçı nasıl yapabilirim?
Cevap yaz