Tepside sütlaç hazırlamak oldukça keyifli bir deneyim olabilir. Özellikle sunduğunuzda misafirlerinizi etkileyecek şık bir tatlı arıyorsanız, bu tarif tam size göre. Pirinçlerin iyi pişirilmesi ve süt ile şekerin güzelce kaynatılması, tatlınızın kıvamını ve lezzetini artıracak. Peki, nişasta eklerken sıvı miktarını nasıl ayarlayacaksınız? Tatlıyı fırında pişirirken, üzerinin tam olarak ne kadar pembeleşmesini beklemelisiniz? Ayrıca, tarçın ilavesi ile tatlının lezzetini artırmayı düşündünüz mü? Denemek için sabırsızlanıyorum, afiyet olsun!
Tepside sütlaç hazırlamak oldukça keyifli bir deneyim olabilir. Özellikle sunduğunuzda misafirlerinizi etkileyecek şık bir tatlı arıyorsanız, bu tarif tam size göre. Pirinçlerin iyi pişirilmesi ve süt ile şekerin güzelce kaynatılması, tatlınızın kıvamını ve lezzetini artıracak. Peki, nişasta eklerken sıvı miktarını nasıl ayarlayacaksınız? Tatlıyı fırında pişirirken, üzerinin tam olarak ne kadar pembeleşmesini beklemelisiniz? Ayrıca, tarçın ilavesi ile tatlının lezzetini artırmayı düşündünüz mü? Denemek için sabırsızlanıyorum, afiyet olsun!
Cevap yaz