Bu sütlaç tarifini uygulamayı çok istiyorum! Özellikle 1.5 kilo süt kullanarak bu kadar lezzetli bir tatlı hazırlamak harika bir fikir. Pirinçleri haşlarken dikkat edilmesi gereken noktaları ve sütlaçın yapılış aşamalarını çok iyi anlatmışsınız. Özellikle üzerine tarçın serpmek, tatlıya ekstra bir lezzet katacak gibi görünüyor. Sütlaçın fırında pişirilmesi de ayrı bir deneyim olmalı, bu şekilde üzerinin kızarması kesinlikle güzel bir sunum sağlar. Acaba farklı tahıllarla denemek isteyenler için başka önerileriniz var mı?
Bu sütlaç tarifini uygulamayı çok istiyorum! Özellikle 1.5 kilo süt kullanarak bu kadar lezzetli bir tatlı hazırlamak harika bir fikir. Pirinçleri haşlarken dikkat edilmesi gereken noktaları ve sütlaçın yapılış aşamalarını çok iyi anlatmışsınız. Özellikle üzerine tarçın serpmek, tatlıya ekstra bir lezzet katacak gibi görünüyor. Sütlaçın fırında pişirilmesi de ayrı bir deneyim olmalı, bu şekilde üzerinin kızarması kesinlikle güzel bir sunum sağlar. Acaba farklı tahıllarla denemek isteyenler için başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz