Bu nişastalı sütlaç tarifini ilk defa denemek istiyorum. Sütlaç yapımının bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Pirinçleri önceden bekletmek, sütün kaynaması için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntıymış. Nişastayı pürüzsüz bir kıvam elde etmek için sütle karıştırmak da önemli bir adım. Servis önerileri arasında yer alan fındık ve hindistan cevizi ile tatlandırmak harika bir fikir! Acaba şeker miktarını damak tadıma göre ayarlamak için ne kadar azaltmam gerektiğini bilmek isterim. Sizce bu tarifte en çok hangi malzeme öne çıkıyor?
Bu nişastalı sütlaç tarifini ilk defa denemek istiyorum. Sütlaç yapımının bu kadar basit olduğunu bilmiyordum. Pirinçleri önceden bekletmek, sütün kaynaması için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntıymış. Nişastayı pürüzsüz bir kıvam elde etmek için sütle karıştırmak da önemli bir adım. Servis önerileri arasında yer alan fındık ve hindistan cevizi ile tatlandırmak harika bir fikir! Acaba şeker miktarını damak tadıma göre ayarlamak için ne kadar azaltmam gerektiğini bilmek isterim. Sizce bu tarifte en çok hangi malzeme öne çıkıyor?
Cevap yaz