Sütlaç yaparken pirinç miktarını nasıl belirlediğinizi merak ediyorum. Özellikle 2 litre süt için 100-150 gram pirinç kullanmanın ideal olduğunu belirtmişsiniz. Peki, sizce bu oranı artırdığınızda ya da azalttığınızda sütlaçın tadı ve kıvamı nasıl değişiyor? Hangi pirinç çeşidini kullandığınızda en iyi sonuçları aldığınızı düşünüyorsunuz? Ayrıca pirinci hazırlarken yıkama ve bekletme işleminin lezzete katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sütlaç yaparken pirinç miktarını nasıl belirlediğinizi merak ediyorum. Özellikle 2 litre süt için 100-150 gram pirinç kullanmanın ideal olduğunu belirtmişsiniz. Peki, sizce bu oranı artırdığınızda ya da azalttığınızda sütlaçın tadı ve kıvamı nasıl değişiyor? Hangi pirinç çeşidini kullandığınızda en iyi sonuçları aldığınızı düşünüyorsunuz? Ayrıca pirinci hazırlarken yıkama ve bekletme işleminin lezzete katkısı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz