Sütlaç yaparken 3 kilo süt için 150-200 gram pirinç kullanmanın ideal olduğunu belirtmişsiniz. Peki, yoğun bir kıvam elde etmek isteyenler için pirinç miktarını artırmanın dışında başka hangi ipuçları önerilir? Ayrıca, pirinç seçimi konusunda baldo dışında hangi tür pirinçler tercih edilebilir? Bu lezzetli tatlının yapımında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Sütlaç yaparken 3 kilo süt için 150-200 gram pirinç kullanmanın ideal olduğunu belirtmişsiniz. Peki, yoğun bir kıvam elde etmek isteyenler için pirinç miktarını artırmanın dışında başka hangi ipuçları önerilir? Ayrıca, pirinç seçimi konusunda baldo dışında hangi tür pirinçler tercih edilebilir? Bu lezzetli tatlının yapımında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı?
Cevap yaz