Cahide sütlaç tarifini denemek gerçekten heyecan verici! Özellikle pirinçleri önceden yıkayıp bekletmenin sütlaçın pürüzsüz olmasına katkı sağladığını öğrenmek güzel. Acaba pirinçleri pişirirken suyun tamamen çekildiğinden emin olmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, vanilini ekledikten sonra birkaç dakika daha pişirmenin lezzeti artırdığını duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Son olarak, tarçın eklemenin sütlaçtaki tat dengesine nasıl bir katkı sağladığını deneyimleyen var mı?
Cahide sütlaç tarifini denemek gerçekten heyecan verici! Özellikle pirinçleri önceden yıkayıp bekletmenin sütlaçın pürüzsüz olmasına katkı sağladığını öğrenmek güzel. Acaba pirinçleri pişirirken suyun tamamen çekildiğinden emin olmak için hangi yöntemleri kullanıyorsunuz? Ayrıca, vanilini ekledikten sonra birkaç dakika daha pişirmenin lezzeti artırdığını duydum, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Son olarak, tarçın eklemenin sütlaçtaki tat dengesine nasıl bir katkı sağladığını deneyimleyen var mı?
Cevap yaz