Damla sakızlı sütlaç tarifini okuduktan sonra aklıma bazı sorular geldi. Öncelikle, damla sakızını kullanmadan önce gerçekten toz haline getirmek mi gerekiyor? Yoksa doğrudan eklemek de yeterli olur mu? Ayrıca, sütlaçın kısık ateşte kaynatılması sırasında sürekli karıştırmanın önemi ne? Kıvamı ayarlamak için nişasta eklemek zorunda mıyız, yoksa kıvamı sadece pişirme süresiyle de ayarlayabilir miyiz? Son olarak, tarçın ile süsleme konusunda farklı önerileriniz var mı? Bu tatlının sunumunu daha da güzelleştirmek için neler ekleyebiliriz?
Damla sakızlı sütlaç tarifini okuduktan sonra aklıma bazı sorular geldi. Öncelikle, damla sakızını kullanmadan önce gerçekten toz haline getirmek mi gerekiyor? Yoksa doğrudan eklemek de yeterli olur mu? Ayrıca, sütlaçın kısık ateşte kaynatılması sırasında sürekli karıştırmanın önemi ne? Kıvamı ayarlamak için nişasta eklemek zorunda mıyız, yoksa kıvamı sadece pişirme süresiyle de ayarlayabilir miyiz? Son olarak, tarçın ile süsleme konusunda farklı önerileriniz var mı? Bu tatlının sunumunu daha da güzelleştirmek için neler ekleyebiliriz?
Cevap yaz