Sütlaç yaparken pirinçlerin nişastasını iyice yıkamak gerçekten önemli mi? Bu adımın tatlımın kıvamını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Tam yağlı süt kullanmak da lezzeti artırıyorsa, bu konuda başka önerileri olan var mı? Ayrıca, sütlaç pişerken sık sık karıştırmanın dibi tutmaması için gerçekten etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Bu tarifteki püre kıvamı için nişasta eklemek gerekli mi, yoksa pirinç yeterli mi? Kuru meyve veya fındık eklemek tatlıya ne tür bir farklılık katıyor?
Sütlaç yaparken pirinçlerin nişastasını iyice yıkamak gerçekten önemli mi? Bu adımın tatlımın kıvamını nasıl etkilediğini merak ediyorum. Tam yağlı süt kullanmak da lezzeti artırıyorsa, bu konuda başka önerileri olan var mı? Ayrıca, sütlaç pişerken sık sık karıştırmanın dibi tutmaması için gerçekten etkili olduğunu düşünüyor musunuz? Bu tarifteki püre kıvamı için nişasta eklemek gerekli mi, yoksa pirinç yeterli mi? Kuru meyve veya fındık eklemek tatlıya ne tür bir farklılık katıyor?
Cevap yaz