Fırın sütlaçın sıcak mı yoksa soğuk mu daha lezzetli olduğu konusunda gerçekten kararsız kalıyorum. Sıcak servis edildiğinde akışkan kıvamı ve aromalarının yoğunluğuyla nostaljik bir tat sunuyor. Ancak soğuk tercih edildiğinde de yoğun bir doku ve ferahlık sağlıyor. Yaz aylarında serinlemek için soğuk bir sütlaç harika bir seçenek gibi görünüyor. Peki, sizin damak zevkiniz nasıl? Hangi versiyonunu daha çok tercih edersiniz?
Fırın sütlaçın sıcak mı yoksa soğuk mu daha lezzetli olduğu konusunda gerçekten kararsız kalıyorum. Sıcak servis edildiğinde akışkan kıvamı ve aromalarının yoğunluğuyla nostaljik bir tat sunuyor. Ancak soğuk tercih edildiğinde de yoğun bir doku ve ferahlık sağlıyor. Yaz aylarında serinlemek için soğuk bir sütlaç harika bir seçenek gibi görünüyor. Peki, sizin damak zevkiniz nasıl? Hangi versiyonunu daha çok tercih edersiniz?
Cevap yaz