Fırında güveçte sütlaç yaparken pirinçleri yıkamak neden bu kadar önemli? Yıkanmamış pirinçlerin sütlaçın kıvamını nasıl etkileyebileceğini merak ediyorum. Ayrıca, fırında pişirme süresini nasıl ayarlıyorsunuz? Süreyi fazla uzatmanın sütlaçın lezzetini bozabileceğini biliyorum, ama bu konuda pratik bir öneriniz var mı?
Fırında güveçte sütlaç yaparken pirinçleri yıkamak neden bu kadar önemli? Yıkanmamış pirinçlerin sütlaçın kıvamını nasıl etkileyebileceğini merak ediyorum. Ayrıca, fırında pişirme süresini nasıl ayarlıyorsunuz? Süreyi fazla uzatmanın sütlaçın lezzetini bozabileceğini biliyorum, ama bu konuda pratik bir öneriniz var mı?
Cevap yaz