Fırında nişastalı sütlaç yapmayı denediniz mi? Sütlaçın pirinç ile hazırlanan kısmı gerçekten lezzetli oluyor, özellikle de pişirme aşamasında üzerinin hafifçe kızarması onu daha da özel kılıyor. Sizce de sütlaçın kıvamı ve tatlılığı, fırında pişirme ile daha mı güzel hale gelmiyor mu? Ayrıca tarçın eklemek, ona ayrı bir aroma katıyor, değil mi? Farklı süt alternatifleri ile denemek de güzel bir fikir, siz hangi malzemelerle denemek istersiniz?
Fırında nişastalı sütlaç yapmayı denediniz mi? Sütlaçın pirinç ile hazırlanan kısmı gerçekten lezzetli oluyor, özellikle de pişirme aşamasında üzerinin hafifçe kızarması onu daha da özel kılıyor. Sizce de sütlaçın kıvamı ve tatlılığı, fırında pişirme ile daha mı güzel hale gelmiyor mu? Ayrıca tarçın eklemek, ona ayrı bir aroma katıyor, değil mi? Farklı süt alternatifleri ile denemek de güzel bir fikir, siz hangi malzemelerle denemek istersiniz?
Cevap yaz