Sütlaç yapımını bu kadar detaylı anlatmışsınız ki, tam olarak nasıl yapıldığını öğrenmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Özellikle fırında porselen kasede pişirmenin verdiği o özel dokunuşu merak ediyorum. Pirinçlerin hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gerekenler gerçekten önemli gibi görünüyor. Süt karışımını hazırlarken vanilin eklemek lezzeti nasıl etkiliyor? Fırında pişirme süresi konusunda da dikkat edilmesi gereken noktaları belirtmişsiniz, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca üzerine ekleyebileceğimiz malzemeler arasında ceviz veya fındık eklemek harika bir fikir! Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Sütlaç yapımını bu kadar detaylı anlatmışsınız ki, tam olarak nasıl yapıldığını öğrenmek için gerçekten sabırsızlanıyorum. Özellikle fırında porselen kasede pişirmenin verdiği o özel dokunuşu merak ediyorum. Pirinçlerin hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gerekenler gerçekten önemli gibi görünüyor. Süt karışımını hazırlarken vanilin eklemek lezzeti nasıl etkiliyor? Fırında pişirme süresi konusunda da dikkat edilmesi gereken noktaları belirtmişsiniz, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misiniz? Ayrıca üzerine ekleyebileceğimiz malzemeler arasında ceviz veya fındık eklemek harika bir fikir! Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Cevap yaz