Fırında sütlaç yaparken üzerinin güzelce kızarması için en önemli şey fırını önceden ısıtmak mı? 180 dereceye ısıtmak gerçekten de sütlaç üzerindeki kızarmayı eşit bir şekilde sağlıyor mu? Ayrıca, sütlaçın kıvamı da bu aşamada kritik bir rol oynuyormuş, peki tam kıvamı nasıl ayarlayabiliriz? Süre konusunda da fırının türüne göre değişiklikler olabileceğini duydum, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misin? Özellikle şeker miktarını artırmak kızarmayı artırıyorsa, ne kadar olması gerektiğini de merak ediyorum. Izgara fonksiyonu kullanmak iyi bir fikir gibi görünüyor, ne zaman devreye sokulması gerektiği hakkında bir önerin var mı?
Fırında sütlaç yaparken üzerinin güzelce kızarması için en önemli şey fırını önceden ısıtmak mı? 180 dereceye ısıtmak gerçekten de sütlaç üzerindeki kızarmayı eşit bir şekilde sağlıyor mu? Ayrıca, sütlaçın kıvamı da bu aşamada kritik bir rol oynuyormuş, peki tam kıvamı nasıl ayarlayabiliriz? Süre konusunda da fırının türüne göre değişiklikler olabileceğini duydum, bu konuda daha fazla bilgi verebilir misin? Özellikle şeker miktarını artırmak kızarmayı artırıyorsa, ne kadar olması gerektiğini de merak ediyorum. Izgara fonksiyonu kullanmak iyi bir fikir gibi görünüyor, ne zaman devreye sokulması gerektiği hakkında bir önerin var mı?
Cevap yaz