Fırında sütlaç yaparken tepsiye su koymanın bu kadar çok avantajı olduğunu bilmiyordum! Bu buharın sütlaçın kremamsı bir doku kazanmasına ve yanmasını önlemesine gerçekten yardımcı olduğunu öğrenmek ilginç. Peki, tepsiye koyduğumuz suyun sıcak olması gerektiği ve bu şekilde pişirme sürecini hızlandırabileceği bilgisi de faydalı. Alüminyum folyo kullanmanın da eklenmesi gereken bir detay olduğunu düşünmekteyim. Sizce bu yöntemleri uyguladığınızda sonuçlarınızda nasıl bir değişiklik oluyor?
Fırında sütlaç yaparken tepsiye su koymanın bu kadar çok avantajı olduğunu bilmiyordum! Bu buharın sütlaçın kremamsı bir doku kazanmasına ve yanmasını önlemesine gerçekten yardımcı olduğunu öğrenmek ilginç. Peki, tepsiye koyduğumuz suyun sıcak olması gerektiği ve bu şekilde pişirme sürecini hızlandırabileceği bilgisi de faydalı. Alüminyum folyo kullanmanın da eklenmesi gereken bir detay olduğunu düşünmekteyim. Sizce bu yöntemleri uyguladığınızda sonuçlarınızda nasıl bir değişiklik oluyor?
Cevap yaz