Sütlaç yaparken en çok dikkat etmemiz gereken noktalardan biri pirincin doğru şekilde hazırlanması olmalı. Pirinçleri yıkadıktan sonra haşlamak gerçekten lezzeti artırıyor mu? Ayrıca, nihtarı eklemeden önce biraz sütle açmak, kıvam açısından ne kadar fark yaratıyor? Sütlaç piştikten sonra soğutmak, gerçekten daha iyi bir kıvam almasını sağlıyor mu? Servis önerileri arasında tarçın ve fındık kullanmak tat üzerinde ne kadar etkili? Bunları denemek harika olabilir!
Sütlaç yaparken en çok dikkat etmemiz gereken noktalardan biri pirincin doğru şekilde hazırlanması olmalı. Pirinçleri yıkadıktan sonra haşlamak gerçekten lezzeti artırıyor mu? Ayrıca, nihtarı eklemeden önce biraz sütle açmak, kıvam açısından ne kadar fark yaratıyor? Sütlaç piştikten sonra soğutmak, gerçekten daha iyi bir kıvam almasını sağlıyor mu? Servis önerileri arasında tarçın ve fındık kullanmak tat üzerinde ne kadar etkili? Bunları denemek harika olabilir!
Cevap yaz