Sütlaç yapmayı düşündüğünüzde, özellikle pirinçlerin nasıl hazırlandığına dikkat ediyor musunuz? Pirinçlerin nişastasının temizlenmesi, tatlının lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ayrıca, sütlaçın soğutulma aşaması sizin için ne kadar önemli? Servis ederken üzerine tarçın eklemek mi yoksa fındık ve cevizle süslemek mi daha çok hoşunuza gidiyor?
Sütlaç yapmayı düşündüğünüzde, özellikle pirinçlerin nasıl hazırlandığına dikkat ediyor musunuz? Pirinçlerin nişastasının temizlenmesi, tatlının lezzetini gerçekten artırıyor mu? Ayrıca, sütlaçın soğutulma aşaması sizin için ne kadar önemli? Servis ederken üzerine tarçın eklemek mi yoksa fındık ve cevizle süslemek mi daha çok hoşunuza gidiyor?
Cevap yaz