Sütlaç fırına sıcak mı yoksa soğuk mu konulmalı konusunda merak ettiğim bir şey var. Sıcak sütlaç kullanmanın pişirme süresini kısalttığını ve daha homojen bir kıvam sağladığını okudum. Bu gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Soğuk sütlaçla fırına koyduğumda, kıvamda ve lezzette kayıp yaşadım. Bu durumda, sıcak sütlaç kullanmanın avantajları gerçekten bu kadar belirgin mi? Ayrıca, fırında pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken başka unsurlar var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Sütlaç fırına sıcak mı yoksa soğuk mu konulmalı konusunda merak ettiğim bir şey var. Sıcak sütlaç kullanmanın pişirme süresini kısalttığını ve daha homojen bir kıvam sağladığını okudum. Bu gerçekten lezzeti etkiliyor mu? Soğuk sütlaçla fırına koyduğumda, kıvamda ve lezzette kayıp yaşadım. Bu durumda, sıcak sütlaç kullanmanın avantajları gerçekten bu kadar belirgin mi? Ayrıca, fırında pişirme sürecinde dikkat edilmesi gereken başka unsurlar var mı? Bu konuda deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz