Sütlaç yaparken 1 litre süt ile kaç kişilik bir tatlı elde edildiğini merak ediyorsanız, bu miktarın genellikle 6-8 kişilik bir tatlı sunumu sağladığını söyleyebilirim. Ancak bu sayı, kullanılan diğer malzemelerin miktarına ve tatlıya olan ilgiye bağlı olarak değişebilir. Sizce, tatlının kıvamı ve lezzeti açısından pirinç ve şeker miktarı ne kadar önemli? Bu oranları ayarlarken nelere dikkat etmek gerek?
Sütlaç yaparken 1 litre süt ile kaç kişilik bir tatlı elde edildiğini merak ediyorsanız, bu miktarın genellikle 6-8 kişilik bir tatlı sunumu sağladığını söyleyebilirim. Ancak bu sayı, kullanılan diğer malzemelerin miktarına ve tatlıya olan ilgiye bağlı olarak değişebilir. Sizce, tatlının kıvamı ve lezzeti açısından pirinç ve şeker miktarı ne kadar önemli? Bu oranları ayarlarken nelere dikkat etmek gerek?
Cevap yaz