Sütlaç yaparken un eklemek hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten, unun tatlıya kattığı yoğunluk ve kıvam artışı avantaj olabilir mi? Ancak pirinç taneciklerinin hissedilmesinin azalması ve geleneksel sütlaç tariflerine aykırı bir tat oluşması da dezavantaj değil mi? Alternatif yöntemler denemeyi düşündünüz mü? Özellikle pirinç unuyla yapılan versiyonlar ilginizi çeker mi? Kendi damak zevkinize göre hangi yöntemi tercih edersiniz?
Sütlaç yaparken un eklemek hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten, unun tatlıya kattığı yoğunluk ve kıvam artışı avantaj olabilir mi? Ancak pirinç taneciklerinin hissedilmesinin azalması ve geleneksel sütlaç tariflerine aykırı bir tat oluşması da dezavantaj değil mi? Alternatif yöntemler denemeyi düşündünüz mü? Özellikle pirinç unuyla yapılan versiyonlar ilginizi çeker mi? Kendi damak zevkinize göre hangi yöntemi tercih edersiniz?
Cevap yaz