Sütlaç yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları okuduktan sonra, malzeme kalitesinin gerçekten ne kadar önemli olduğunu anladım. Taze süt kullanmanın tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu deneyimlemiş biri olarak, özellikle vanilyanın da aroma katması konusunda hemfikirim. Pirinci iyice yıkamak ve ıslatmanın sağladığı avantajları ben de fark ettim; gerçekten kısık ateşte sütü ısıtmak ve sürekli karıştırmak, kesilmesini önlemek için harika bir yöntem. Kıvam ayarlamanın ise tam bir ustalık gerektirdiğini düşünüyorum, çünkü her pişirmede farklı sonuçlar alabiliyoruz. Servis aşaması, üzerine ekleyeceğim malzemelerle de değişiklik gösterebiliyor. Bu bilgilerle daha da başarılı sütlaçlar yapabileceğimi hissediyorum!
Sütlaç yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları okuduktan sonra, malzeme kalitesinin gerçekten ne kadar önemli olduğunu anladım. Taze süt kullanmanın tat üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu deneyimlemiş biri olarak, özellikle vanilyanın da aroma katması konusunda hemfikirim. Pirinci iyice yıkamak ve ıslatmanın sağladığı avantajları ben de fark ettim; gerçekten kısık ateşte sütü ısıtmak ve sürekli karıştırmak, kesilmesini önlemek için harika bir yöntem. Kıvam ayarlamanın ise tam bir ustalık gerektirdiğini düşünüyorum, çünkü her pişirmede farklı sonuçlar alabiliyoruz. Servis aşaması, üzerine ekleyeceğim malzemelerle de değişiklik gösterebiliyor. Bu bilgilerle daha da başarılı sütlaçlar yapabileceğimi hissediyorum!
Cevap yaz