Sütlaç yaparken pirinci haşlamak gerçekten çok önemli bir adım. Bu aşamayı atladığınızda, sütlaçın kıvamı ve lezzeti etkilenebilir. Pirinci haşladıktan sonra sütle buluşturmak için kaynamış süt kullanmak da oldukça mantıklı. Peki, bu tarifteki nişasta ekleme aşamasında hangi kıvamı elde etmenin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Kıvamı tam tutturmak için karıştırmayı ihmal etmemek de önemli, değil mi? Ayrıca, tarçın ile servis etmek de sütlaca harika bir aroma katıyor. Sizce başka hangi malzemelerle farklı tatlar deneyebilirsiniz?
Sütlaç yaparken pirinci haşlamak gerçekten çok önemli bir adım. Bu aşamayı atladığınızda, sütlaçın kıvamı ve lezzeti etkilenebilir. Pirinci haşladıktan sonra sütle buluşturmak için kaynamış süt kullanmak da oldukça mantıklı. Peki, bu tarifteki nişasta ekleme aşamasında hangi kıvamı elde etmenin daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz? Kıvamı tam tutturmak için karıştırmayı ihmal etmemek de önemli, değil mi? Ayrıca, tarçın ile servis etmek de sütlaca harika bir aroma katıyor. Sizce başka hangi malzemelerle farklı tatlar deneyebilirsiniz?
Cevap yaz