3 litre süt ile kaç kişilik sütlaç yapılabileceğini merak ediyorum. Yani, bu miktarda bir süt kullanıldığında ne kadar tatlı elde ediliyor? Sütlaçın kıvamı ve sunum şekline göre bu sayı değişiyor mu? 8-10 kişilik bir porsiyon sunumu yeterli mi, yoksa daha küçük veya büyük kaselerle sunulduğunda nasıl bir değişim söz konusu? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
3 litre süt ile kaç kişilik sütlaç yapılabileceğini merak ediyorum. Yani, bu miktarda bir süt kullanıldığında ne kadar tatlı elde ediliyor? Sütlaçın kıvamı ve sunum şekline göre bu sayı değişiyor mu? 8-10 kişilik bir porsiyon sunumu yeterli mi, yoksa daha küçük veya büyük kaselerle sunulduğunda nasıl bir değişim söz konusu? Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Cevap yaz