Sütlaç tarifini okurken aklıma hemen şu soru geldi: Pirinçleri yıkadıktan sonra haşlama süresi tam olarak ne kadar olmalı? Çünkü yumuşak bir sütlaç elde etmek için pirinçlerin iyi haşlanması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca sütlaç pişerken sürekli karıştırmak neden bu kadar önemli? Dibe yapışmaması için mi? Bu detaylar gerçekten merakımı artırdı!
Sütlaç tarifini okurken aklıma hemen şu soru geldi: Pirinçleri yıkadıktan sonra haşlama süresi tam olarak ne kadar olmalı? Çünkü yumuşak bir sütlaç elde etmek için pirinçlerin iyi haşlanması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca sütlaç pişerken sürekli karıştırmak neden bu kadar önemli? Dibe yapışmaması için mi? Bu detaylar gerçekten merakımı artırdı!
Cevap yaz