Güveçte sütlaç hazırlamak gerçekten de keyifli bir süreç. Pirinçlerin yıkanması ve nişastasının giderilmesi aşaması, sütlaçın daha pürüzsüz olmasını sağlıyor. Fırında pişirme yöntemi de ona farklı bir lezzet katıyor. Fırında sütlaç hazırlarken dikkat etmemiz gereken süreler var mı? Özellikle üstünün hafifçe kızarması için ne kadar süre beklemeliyiz? Ayrıca sunumda tarçın ya da damla çikolata kullanmak, tatlıyı daha da özel kılıyor. Sizce hangi malzeme ile denemek daha iyi olur?
Güveçte sütlaç hazırlamak gerçekten de keyifli bir süreç. Pirinçlerin yıkanması ve nişastasının giderilmesi aşaması, sütlaçın daha pürüzsüz olmasını sağlıyor. Fırında pişirme yöntemi de ona farklı bir lezzet katıyor. Fırında sütlaç hazırlarken dikkat etmemiz gereken süreler var mı? Özellikle üstünün hafifçe kızarması için ne kadar süre beklemeliyiz? Ayrıca sunumda tarçın ya da damla çikolata kullanmak, tatlıyı daha da özel kılıyor. Sizce hangi malzeme ile denemek daha iyi olur?
Cevap yaz