Sütlaç yapma sürecindeki aşamaları okurken, özellikle pirinçlerin iyi pişmesi gerektiğini vurgulamanız dikkatimi çekti. Pirinçlerin kıvamı, tatlının genel lezzetini etkiliyor mu? Ayrıca fırında pişirmenin sütlaçtaki aroma ve doku üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Yumurta sarısını eklemenin tat üzerinde belirgin bir fark yarattığını düşünüyor musunuz? Kendi yaptığım fırın sütlaçta bu aşamaları uyguladığımda, sonuçta elde ettiğim lezzet gerçekten harika olmuştu. Başka hangi baharatları denemeyi önerirsiniz?
Sütlaç yapma sürecindeki aşamaları okurken, özellikle pirinçlerin iyi pişmesi gerektiğini vurgulamanız dikkatimi çekti. Pirinçlerin kıvamı, tatlının genel lezzetini etkiliyor mu? Ayrıca fırında pişirmenin sütlaçtaki aroma ve doku üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu merak ediyorum. Yumurta sarısını eklemenin tat üzerinde belirgin bir fark yarattığını düşünüyor musunuz? Kendi yaptığım fırın sütlaçta bu aşamaları uyguladığımda, sonuçta elde ettiğim lezzet gerçekten harika olmuştu. Başka hangi baharatları denemeyi önerirsiniz?
Cevap yaz