Katı kıvamda olmayan sütlaçın bu kadar akışkan bir yapıda olmasının sebebi nedir acaba? Daha fazla süt eklenmesiyle mi bu kıvam elde ediliyor? Ayrıca, bu tür sütlaçın yaz aylarında serinletici bir alternatif olarak tercih edilmesi oldukça ilginç. Farklı malzemelerle zenginleştirilebilmesi, çeşitlilik açısından güzel bir özellik. Peki, sizce hangi malzemeler en iyi kombinasyonu sağlar?
Katı kıvamda olmayan sütlaçın bu kadar akışkan bir yapıda olmasının sebebi nedir acaba? Daha fazla süt eklenmesiyle mi bu kıvam elde ediliyor? Ayrıca, bu tür sütlaçın yaz aylarında serinletici bir alternatif olarak tercih edilmesi oldukça ilginç. Farklı malzemelerle zenginleştirilebilmesi, çeşitlilik açısından güzel bir özellik. Peki, sizce hangi malzemeler en iyi kombinasyonu sağlar?
Cevap yaz